Etusivu
Esittely
3 Omat koirat
4 Pentueet
5 Pentuja
6 Linkkejä
7 Kuvia
8 Uutiset/Blogi
9 Yhteystiedot
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 


 

 
 

Olen Elina Croon Viialasta n.35km Tampereelta Turkuun päin.
Perheeseeni kuuluvat lapset Mira ja jo kotoa pois muuttanut Niina.
Koiria meiltä löytyy hovawart nartut Yestertear`s Eternal Sushine "Vattu", Pirrelina Deliah "Lila" sekä Pirrelina Hulda "Hulda".
Valtaosa vapaa-ajasta jos nyt sellaista löytyy, kuluu koirieni kanssa, lähinnä agilityn, tokoilun sekä näyttelyiden merkeissä.

Ensimmäinen hovawart minulle tuli 1994 etsiessäni harrastuskoiraa ja todella hienon koiran löysinkin Airilta, Sateenkaaren kennelistä.
Niin meille muutti musta narttu FIN TVA Sateenkaaren Pirre.
Pirrestä voisin käyttää sanontaa elämäni koira.
Pirren kanssa harrastin pääsääntöisesti tokoa, mutta kilpailimme myös agilityn maxi 2 luokassa, sekä muutaman kerran tuli käytyä pk-kokeissa. Pirren luonteeseen ja varmuuteen ihastui moni, ja minulta kyseltiinkin että teetänkö Pirrellä pentuja. Aikani asiaa mietittyäni, meille syntyi vuonna 1998 Pirrelina kennelin ensimmäiset pennut.
Kennelnimeni onkin yhdistelmä nimistä Pirre ja Elina, yhteisellä e-kirjaimella.

Pirren A-pennuista kotiin jäi kasvamaan merkkivärinen poika Acumen "Aku", jonka kanssa tuli kierrettyä muutamia näyttelyitä, kokeiltua agilityä, sekä suoritettua BH-koe ja muutama toko koe.

Yesteryear`s Eternal Sushine eli Vattu (Akun tyttären tytär) muutti meille keväällä 06 -ja sen jälkeen onkin talossa vauhtia riittänyt.
Vatun kanssa on käyty näyttelyissä, lisäksi hänellä on ykköstulos tokon alokasluokasta, sekä kilpailemme agilityn maxi 1 luokassa.

D-pennuista kotiin jäi kasvamaan Pirrelina Deliah "Lila".
Lilan kanssa on kierretty muutamia näyttelyitä mukavalla menestyksellä, sekä kokeiltu on useampaakin lajia, mutta rakkain harrastus on edelleen agility jossa kisaamme 2-luokassa.

Uusin tulokas on oma kasvattini Pirrelina Hulda "Hulda". Aika näyttää mitä tästä nuoresta neidistä kasvaa ja kehittyy.

Pentuja meille syntyy harvakseltaan ja haluankin paneutua jokaiseen pentueeseen huolella, sekä olla kasvattieni tukena alusta lähtien.
Pennut luovutetaan 3 kertaa madotettuna, rekisteröitynä, sirutettuna ja eläinlääkärin tarkistamina. Pennun mukaan saa pentupaketin, sekä kattavan oman pentukansion käyttöohjeineen. Lisäksi olen 24 tuntia käytettävissä puhelimen päässä kasvateilleni.
Liitän myös uudet pennunomistajat Suomen Hovawart Ry:n jäseniksi heidän niin halutessaan.

Kasvatustavoitteenani pidän rodunomaista, tervettä ja hyväluonteista harrastus ja perhekoiraa

Hovawartista voi lukea tarkemmin Suomen Hovawart ry:n sivuilta.

Tervetuloa sivuilleni, toivottavasti viihdyt seurassamme!

 

  

 

 

 

 


 

Copyright © Kennel Pirrelina